Det är Morsdag på söndag


På söndag är det Mors dag, Det gör att jag tänkte tipsa om lite presenter som du kan ge till din kära mor, fru eller någon som är mamma och du känner som behöver lite omtanke. För oss som alltid är lite sent ute och ibland kan ha svårt att komma på något roligt. Här kommer några klockrelaterade tips.


Enligt Girard-Perregaux är två svanar en bra symbol för samhörighet. Det sägs att svanar bildar par tidigt och sedan lever tillsammans livet ut. Så den presenten är perfekt för din fru. Även om du ibland kanske tänker att hon borde få en Norwegian Blue istället. Du kan välja mellan en svart eller en vit svan.


För den som är lite mer sportig så har Breitling precis visat upp en 33mm Colt. Trevlig och lite mindre vräkig för henne.


Heter du Prince Charles så har jag det perfekta tipset. Det är från Jaeger-LeCoultre. Jaeger ha gjort en speciell Reverso för att fira att Drottning Elisabeth har suttit 60 år på tronen. Här kan Charles välja mellan två olika modeller, en med diamanter eftersom det är diamantjubileum, och en utan diamanter. Jag tycker inte man ska snåla. Men skynda på, för det finns bara 6 stycken exemplar av varje.


En annan klocka av den lite mera satsiga slaget är denna De Grisigono, som heter Tondo Tourbillon Gioiello. Märkligt svår och roliga på samma gång. Jag kan bara gissa, men den är nog svindyr. Men vem kan sätta ett pris på kärleken?


Att Omega, så väl som Rolex, har en uppsjö av damklockor i sina modellprogram är knappast en nyhet. Men det som gör att Omega har ett försprång, speciellt i Kina, är att Omega har skapat en modell som heter LadyMatic, som inte är en nedskalad herrmodell med lite diamanter och en MOP-tavla utan en helt egen modell med helt eget formspråk framtagen för henne.

Det här inlägget postades i Klockor och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *